Fina jackor för små och stora

Läckra jackor för både stora och små

Visst sätter du på dig en jacka för att bli varm, eller för att hålla undan regnet och vinden. Men, jackan ska naturligtvis också vara snygg och komma från Styleshop, eller hur?

En läcker jacka gör så mycket för helhetsintrycket, så det lönar sig verkligen att leta lite extra för att hitta sin favoritjacka när det är dags att köpa nytt, vilket de flesta gör. En ny jacka till hösten känns som en nödvändig boost inför en grå och kall tid. Inte minst nu, när det finns så otroligt många läckra jackor i regnbågens alla färger.

Jackor i glada färger

Känner du för en vitaminkick kan en ny jacka i en glad färg och läcker modell göra susen. Man blir glad när man ser dem, och kanske ännu gladare om man bär en själv. De klatchiga, färgglada lätta dunjackorna som blivit oerhört populära i höst, kan nog ses som just den vitaminkick vi alla kan behöva i höstmörkret. Men, det finns naturligtvis så många andra jackor i alla möjliga modeller, och vad man väljer är helt individuellt.

Kanske gillar du inte alls en kort färgglad jacka, utan hellre vill ha en lite längre jacka som värmer mer och får en att känna sig mer klädd. Smaken är, som tur är, olika. Och lika turligt är det, att det finns jackor för precis alla smaker och alla stilar, så du behöver inte vara utan en ny jacka, oavsett vad du vill ha. Och det är inte bara vi vuxna som kan välja ur ett stort urval jackor.

Häftiga jackor för barn

Om man tittar på jackor för barn, finns det så mycket roligt att även den som inte har några barn att köpa jackor till, gärna tittar runt på denna avdelning. Barnkläder, och inte minst jackor, har en tendens att alltid finnas i en roligare färgskala än kläder för vuxna. Kanske är barn modigare, eller bara mer livsbejakande, och mer benägna att använda kläder i glada färger.

Eller, så är det helt enkelt vi vuxna som anser att barn ska se gladare ut än vi. Oavsett vilket, så är avdelningen för jackor för barn en källa till glädje, både vår, sommar, höst och vinter.

Även när det handlar om regnkläder, jackor och byxor, finns det mycket att välja på för barn. En blommig regnjacka i det kallaste regn, är garanterat en glädjespridare som man önskar att man kunde hitta också på vuxenavdelningen. Och, man kan faktiskt ana en ljusning, även om den är liten. Roliga regnjackor för vuxna är inte längre omöjliga att hitta.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *