Min bästa måste ha plagg just nu

Här kommer mina tre tips och mina tre måsten inför vintern

Vinterns absoluta måste är en skaljacka från Bergans och ett par tillhörande byxor. Utan dessa plagg så blir vintern alltför lång och kall. Jag har sedan många år tillbaka varit Bergans troget och de har aldrig gjort mig besviken. Förutom dessa praktiska plagg från Bergans så bör man även ha en varm kappa. Praktiska kläder till ära men man behöver också ha några mer stilrena plagg att bära till jobbet.

Samtliga av dessa plagg finns dels att köpa på nätet men även i butik. Dock föredrar jag själv att inhandla alla mina kläder på nätet. Jag bor dessutom nära ett postkontor så det tar inte någon extra tid att hämta ut paket och att skicka tillbaka om jag inte skulle vara nöjd.

Till skillnad från sommarkläder då jag hellre satsar på mängd så är vinterkläder något som jag alltid köper med god kvalitet. Vintern är för mig en enda lång mörk period i längtan och väntan på att det ska bli ljusare och varmare. Det viktigaste för mig är därför att ha så praktiska och varma kläder som möjligt.

En skaljacka och ett par skalbyxor är lätta att dra över och oavsett vad man har på sig så får det plats under. Är det extra kallt så tar man på sig en fleece under och vips är man lika varm som om man skulle bära en vinterjacka. Praktisk ur många synvinklar och skaljackan används flitigt ända in till våren blivit varmare.

Under sommaren har kvaliteten däremot inte alls samma betydelse. Då vill jag ha ett stort urval av klänningar, capribyxor, shorts och kjolar i alla dess färger, former och material. Att stå och välja vilken klänning är inte något som bekymrar mig. Jag tycker om att prova plagg efter plagg.

Däremot att inte kunna ha vad jag vill under vintern för att termometern visar på allt för mycket minus bekymrar mig. Det sänker min livskvalitet och därför har jag valt att endast köpa de snyggaste jag hittar och i bästa material som finns att tillgå. Med skalbyxor kan jag dessutom ha på mig strumpbyxor trots att det är kallt ute och jag kan fortsätta cykla ända tills snön kommer och det blir halt ute.

Vad är era bästa tips och måsten? Kommentera gärna så kan vi förhoppningsvis utbyta idéer och på så vis ta oss igenom vintern tillsammans.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *