Jag tänkte tipsa om denna snygga jacka från Didriksons. Den finns i svart och vitt och både i dam- och herrmodell. Den är riktigt snygg och jag har själv precis köpt en i vitt. Kanske är det något opraktiskt med vitt men jag tyckte att jackan var så snygg.

Jag var först och provade jackan i affären men sedan så kollade jag runt på nätet och beställde hem den. Jag tycker om att prova kläder i affären men sedan vill jag alltid sova på saken.

Jag lyssnade på en podcast där de tipsade om att man alltid ska sova på saken när man ska köpa kläder eller saker över 500 kr. Det gör att man inte handlar onödiga saker som man egentligen inte behöver. Om man dagen efter inte känner att man har lika stort behov av plagget så kan man istället känna sig nöjd att man inte gjorde ett förhastat beslut.

Jag har försökt att tänka på det senaste tiden och det hjälper faktiskt. Det är ofta som jag annars rusat in på en klädkedja och köpt en billig topp eller en billig klänning och just då känt mig nöjd. Ofta har jag sedan inte använt plaggen särskilt ofta så om jag lägger ihop vad alla sådana kläder kostat så blir det ganska mycket pengar.

Innan jag köpte jackan från Didrikson så hade jag som sagt först provat den i affären men sedan även sovit på saken en vecka. Därefter var jag tillbaka till affären helgen därpå och provade den igen, för att slutligen beställa hem den från nätet. Då kollade jag även runt på olika hemsidor och jämförde priser på jackan. Det är ett tips jag kan ge för det kan faktiskt skilja sig en del mellan olika sidor och i affärerna. Dessutom har vissa fri frakt.

Jag brukar inte vara så velig när jag ska köpa något nytt men just eftersom den var vit så ville jag inte göra ett onödigt köp. Jag har tidigare köpt vita jeans som bara blir liggandes i garderoben för att de så fort blir smutsiga.

Det som är bra med denna jacka är att den går fint att tvätta och dessutom så blir den inte särskilt smutsig som man kan tro. Så ni som är ute efter en ny vinterjacka så kan jag absolut tipsa om Didriksons senaste jackor. Helt klart värt priset.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *