Målarböcker för vuxna är det nya svarta

Målarböcker är riktigt populärt nu

Det har varit stort med målarböcker ett längre tag och sedan de nya fina målarböckerna för vuxna började att komma för ett par år sedan har det fullkomligt exploderat med intresset runt målarbilder och pennor.

Jag förstår varför. Det är så himla kul och avslappnande att sätta sig ner med en ny eller gammal målarbok och bara använda alla de fina pennor man har.

Det finns massor av fina målarböcker för vuxna nu

Det var inte länge sedan som alla målarbilder och målarböcker var för barn. Att det skulle finnas målarböcker för vuxna var inte att tänka på, men det är helt annorlunda numera och tack för det! Nu finns det en uppsjö med fina målarböcker för oss stora som vill koppla av och måla oss till ett lite mer harmoniskt liv.

Det går faktiskt att koppla av riktigt bra med en fin målarbok och sina pennor. De har till och med gjort studier på detta att man slappnar av när man målar och kommer ner i varv. Hittar dock inte källan till detta i skrivande stund, men har läst det på flera håll på nätet.

Koppla av med en målarbok

Har du själv suttit och målat så vet du att man landar lite mer när man väl sätter sig och börjar att måla. Man slappnar av och blir lite mer här och nu vilket är fantastiskt! Vilken vinst av allt det härliga målandet. Att måla är ju både kul och skönt och att man blir avslappnad och lugnare inombords är ju bara ett roligt plus!

Som jag nämnde här ovan så finns det en uppsjö med fina motiv på målarbilder och hela målarböcker inriktade mot olika stilar. Numera kan man hitta alla former av roliga och coola målarbilder, som man kan färglägga precis som man själv vill.

Färgpennor är ett kapitel för sig

Rätt pennor är ju helt klart en av de viktigaste faktorerna när man skall måla eller kanske den viktigaste om vi skall vara petiga. Utan bra pennor, så suger det att måla när man kommit en bit på vägen i sitt målande. man måste har riktiga pennor!

Det finns massor med fina pennor att köpa och jag tycker att man skall lägga ner lite pengar på sina pennor annars är det lätt att bli besviken och då vill man köpa nya direkt. Ja, jag pratar av egen erfarenhet. Haha!

Se till att du köper riktiga pennor. Kika ett tag och läs dig till vad som är bra och dåligt med respektive pennor så att du verkligen får dig en bra bild av vad som funkar och hur pennorna uppför sig så att säga. Vad du kan förvänta dig av dina nya pennor.

Köp målarböcker för vuxna du med!

Lämna en kommentar