Köpa nya målarböcker – Jan Van Haasteren

Jag har köpt nya målarböcker för vuxna

Idag fick jag hem mina nya målarböcker. Jag köpte dem på Internet och det tog bara två dagar innan de kom hem i brevlådan. Så enkelt att beställa hem dem via nätet och sedan vips, så har man dem hemma. Bra pris dessutom.

Jan Van Haasteren

Det var målarböcker som är gjorda av Jan Van Haasteren. Det är just nu min absoluta favorit av de som skapar målarböcker. Jag är så fascinerad av de målarbilder han skapar och det känns som min grej att färglägga dessa snygga, coola och mycket roliga bilder.

Jan Van Haasteren gör ju pussel egentligen, men har ju även skapat massor med fina bilder, som används som målarbilder. Så jäkla coola bilder. Man får lite feeling av MAD, när man sitter och färglägger.

Jag har precis startat att färglägga en av bilderna i den nya målarboken. Så kul!

Jan Van Haasteren är ju så otroligt detaljerad i sina bilder och det händer alltid en massa både i mitten, men även ute i kanterna av hans målarbilder. Fart och fläkt samt att han har en helt egen stil är så häftigt tycker jag! Perfekt!

Två nya målarböcker

Här ser du båda de nya fina och mycket spännande målarböcker som jag fick hem idag. Nu jäklar skall jag sitta ner i fåtöljen och målas i höst och vinter. Skall bli riktigt spännande att se de detaljerade bilderna växa fram.

Det är lätt att bara fortsätta köpa nya målarböcker, men dessa två skall jag verkligen sitta ned med och njuta av. De är precis som jag vill ha dem. Äntligen!

jag tycker personligen att det är riktigt kul att gå runt i affärer och titta på fina målarböcker, men dessa två från Jan Van Haasteren har jag inte sett i någon affär, så de fick jag beställa på Internet. Det är ju ofta snabb leverans, så ingen fara att beställa på nätet. det tog bara två dagar för dessa guldklimpar att komma hem.

Köpt nya målarböcker – Jan Van Haasteren

1 svar på ”Köpa nya målarböcker – Jan Van Haasteren”

Lämna en kommentar