Streetwear Online

Streetwear, ett mode för gatan

Streetwear är ett begrepp som kommer sig ur skateboard- och surfkulturen på USAs västkust. Det är ett mode som används på gatan (street). Streetwearkulturen har sedan spridit sig till delar av hip hopen, det japanska gatumodet och även det moderna Haute couture. Haute couture är benämningen på den högsta klassen av sömnadskonst och konstnärlig skicklighet och exklusivitet. Detta är något dom modehusen i Europa står för. På catwalken bär modellerna skräddarsydda kreationer.

Streetwear som begrepp har varit svårt att definiera som är rätt vanligt när det gäller kulturella rörelser på gräsrotsnivå. Detta mode är också under konstant utveckling och förändring men det finns visa saker som varit och är genomgående för detta mode och det är att det ska bekväma kläder i en avslappnad stil och där hittar vi kläder som t-shirts, jeans, sneakers och baseballkepsar till exempel.

Streetwear Online

Om streetwear är ditt mode så rekommenderar vi ett besök hos Streetwear Online som har över 12 500 produkter i kategorin streetwear. Streetwear Online samlar produkter från flera av nätets största och bästa butiker inom streetwear på ett och samma ställe för att det ska bli enkelt för dig att precis det du söker, och till bra priser.

Lämna en kommentar